Skip to content

Kesä on parasta aikaa nauttia ruokailemisesta omalla parvekkeella

  • by

Kesä, tuo lyhyt mutta sitäkin enemmän iloa ihmisten elämään tuova vuodenaika on parasta aikaa nauttia ulkona syömisestä. Mikä olisikaan parempaa kuin syödä aamiaista ulkona, nauttien mukavasta näköalasta ja raikkaasta ulkoilmasta? Monesti tunnelmallisen ruokailuhetken järjestäminen on vain omasta motivaatiosta kiinni, eikä oikeasti mitään estettä asialle olisi.

Idyllisen aamiaisen järjestäminen on parhaimmillaan koko perheen yhteinen, rentouttava hetki, jonka aikana kaikki voivat yhdessä nauttia hyvästä ruoasta ja aloittaa päivän hyvällä mielellä. Omalla parvekkeella tai terassilla syömisen ei tarvitse olla mitenkään erikoinen juhla, vaan myös arkisin voi kukin nauttia hyvästä ruoasta omalla tavallaan.

Tee osa ruoista vasta parvekkeella

Kun valmistelet ruokailua ulkona, voit mahdollisuuksien mukaan viedä osan ruoista valmistettavaksi vasta ulkona. Jos parvekkeella on pistorasia, on mahdollista ottaa mukaan tehokas vedenkeitin tai vaikka OBH Nordica leivänpaahdin, jonka ansiosta ei tarvitse erikseen mennä hakemaan ruokatarvikkeita sisältä. Näin saat lämmintä ruokaa ja juomaa suoraan pöydän ääressä nautittavaksi, eikä kenenkään tarvitse kiirehtiä rennon aamiaisen luota sisälle hakemaan lisää ruokaa, vaan sitä on varmasti saatavilla.

Grillaa kaupunkioloissa turvallisesti

Grilliruoka on todella herkullista ja tuore grilliruoka kotioloissa grillattuna on mahdollista toteuttaa turvallisesti myös kaupunkiolosuhteissa, omalla parvekkeella tai terassilla. Nykyaikana sähkögrillit ovat alkaneet yleistyä ja niiden avulla grillaaminen onnistuu todella hyvin. Sähkögrilli on tehokas ja sen lämpötilaa saa säädeltyä juuri sopivasti jokaista eri ruokaa varten. Sähkögrilli kun ei myöskään vaadi hiiliä tai kaasua, ei tarvitse miettiä onko niitä varmasti tarpeeksi ja grillikauden ulkopuolella grilli on helppo varastoida esimerkiksi kellariin, koska useimmat sähkögrillit menevät kasaan tai ovat helposti osiin purettavia.