Skip to content

Kotimaan matkailu kunniaan

  • by

Kotimaan matkailun suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja tämä onkin synnyttänyt paljon kilpailua alalle, asiakkaiden eduksi tottakai. Majoituksen ja erilaisten palveluiden taso on noussut valtavasti, kuin huomaamatta ja tämä onkin avannut varteenotettavia vaihtoehtoja jopa ulkomaanmatkailulle.

Kotimaiset toimijat, kuten myös  kansainväliset ketjut ovat huomanneet asiakkaiden nousseet laatuvaatimukset ja ovatkin ruvenneet tarjoamaan ympäri suomen erilaisia vaihtoehtoja ja paikallisuus, laatu ja erottautuvuus on nousseet yhä enemmän vallitsiviksi teemoiksi. Onkin mielenkiintoista, miten erilaiset hotellit Helsinki, Tampere, Oulu ja Rovaniemi pystyvätkään vaativillekin asiakkaille tarjoamaan.

Revontulien perässä Lappiin

Lappi on omaleimainen paratiisi tässä muutenkin niin kauniissa maassa. Lappi on taianomainen ja mystinen paikka, jota voi suositella vuoden ympäri, mutta erityisesti talvella. Revontulet, nuo kauniit luonnon ihmeet ovat maagisia ja niitä kannattaa tulla ihastelemaan pidemmänkin matkan päästä. Lappi onkin vuodesta toiseen kasvattanut suosiota myös ulkomaisten turistien keskuudessa, houkutellen erityisesti aasialaisia ja britannialaisia matkailijoita kotimaisten matkailijoiden ohella. Lapin koskematon luonto ja taianomaiset maisemat ovatkin huikea matkailuvaltti maailmalla, kannattaakin siis hyödyntää tätä uniikkia mahdollisuutta.

Luksuslomalle Helsinkiin?

Miltä kuulostaisi herääminen isosta sviitistä, kaunis näkymä merelle, ylellinen brunssi ja huonepalvelu, joka toteuttaa vaativiakin toiveita? Vaikka tämä kuulostaa enemmän kaukaiselta unelmalta, tätä varten ei tarvitse lähteä kauas kaukomaille, vaan se on todellisuutta myös täällä meillä kotimaassa.

Pääkaupunkiseudulla ja erityisesti Helsingissä on valtava valikoima erilaisia majoitusratkaisuja ja palveluita. Helsingistä löytyy kansainvälisessäkin mittakaavassa erittäin laadukkaita hotelleja, joissa yöpyminen on kuin matka ulkomaille. Kansainvälisessä vertailussa Helsingissä olevat huippuhotellit ovat korkealla sijoituksissa ja tämä ei ole ihme, sillä standardit ovat korkealla niin asiakkailla, kuin itse hotelleilla, jotka haluavat erottautua laadukkaalla majoituksella ja palvelulla.