Skip to content

Sisustuselementit tärkeä osa huonetta

  • by

Sisustustyylit muuttuvat jatkuvasti ja uusia trendejä syntyy koko ajan. Tässä kaikessa on vaikea pysyä mukana ja muuttaa oman kodin sisustusta uusien trendien mukaan. Monesti oman kodin sisustusta voi nopeasti muokata pienillä sisutuselementeillä, ilman pelkoa siitä, että joutuu vaihtamaan koko huoneen sisustuksen uuteen. Selvitämme hieman, millaisilla sisustuselementeillä oman sisustuksen muuttaminen onnistuu helpolla.

Lisää esineitä sisustukseen

Kaikenlaiset vanhat esineet sopivat nykypäivän sisustukseen ja niiden avulla voi luoda erityistä tuntua eri huoneisiin. Keittiössä voi asetella vanhan kuparisen kahvipannun näkyvälle paikalle tai hankkia erilaisia vanhoja keittiövälineitä. Erityisesti 50-luvun keittiövälineet on erityisen näyttäviä ja niistä saa hienoa elementtejä omaan keittiöön.

Työhuoneeseen tai eteiseen voi asetella vanhan lankapuhelimen sivupöydälle tai työhuoneen pöydälle sopii myös vanha kirjoituskone tuomaan ajatonta tunnelmaa. Myös vanhat levysoittimet tai jopa cd-soittimet toimivat hienoina sisustuselementteinä nykypäivänä ja niillä voi herättää huoneen eri tavalla henkiin.

Varmista oikea valaistus

Valaistuksella voi tehdä ihmeitä huoneiden sisustuksessa. Vanhat hehkulamput kannattaa poistaa ja hankkia tilalle säädettäviä LED-valoja. Tunnelmaa huoneissa voi vaihdella säädettävien valojen avulla ja LED-valoja on helppo asentaa myös tuomaan tunnelmaa. Saatavilla on erilaisia LED-nauhoja, joita voi asentaa helposti lähes mihin tahansa.

Luonnolliset elementit

Luonnolliset materiaalit ovat suuressa suosiossa tällä hetkellä. Mattoja on helppo hankkia luonnollisista materiaaleista valmistettuina. Tällaiset matot ovat myös käytännöllisiä, kestäviä ja helppoja hoitaa. Klikkaa tästä, jos haluat hankkia itsellesi luonnollisista materiaaleista valmistetun maton.

Panosta laatuun älä määrään

Sisustuselementtien määrä ei ole tärkeintä vaan kannattaa panostaa laadukkaisiin esineisiin jokaisessa huoneessa. Niukka sisustus antaa mahdollisuuden jokaiselle esineelle ja sisustus näyttää paremmalta, kun huoneessa ei ole liikaa elementtejä. Panosta siis selkeyteen jokaisessa huoneessa.