Skip to content

Oppia makuuhuoneiden mestarilta

  • by

Yöunet jäävät lyhyeksi, aurinko porottaa rikkinäisen sälekaihtimen takaa suoraan silmiin ja vuosien varrella litteäksi painunut tyyny on jättänyt yöstä muistoksi kipeät niskat ja orastavan päänsäryn. Jos tämä kuulostaa sinun aamultasi, on korkea aika remontoida makuuhuone! Ota oppia makuuhuonesuunnittelun mestareilta, hotellihuoneiden suunnittelusta ja vietä yösi mukavammin.

Laadukkaat lakanat

Hotellit ovat tunnettuja siitä, että niiden lakanoissa nukut makeammin! Tämä johtuu hotellilakanoiden laadusta: ne ovat silkkisekoitteista puuvillaa, joka eristää kosteutta iholta ja pysyy mukavan viileänä koko yön. Tyynyssä ja peitoissa kannattaa panostaa laatuun ja hankkia muhkeat tyynyt ja peitot. Mitä raskaampi peitto, sitä paremmin nukahdat, sillä peiton raskaus rauhoittaa.

Pysy pimeässä

Moni hotelli Helsingissä panostaa pimennysverhoissaan niin teknisiin ominaisuuksiin kuin ulkonäköönkin. Verhoissa voi olla vaikkapa design-kuviota tai jokin luontomaisema.

Erilaisia pimennysverhoja löydät internetistä tai verhokaupoista. Jos löydät sinua miellyttävän kankaan, voit aina viedä sen ompelijalle, joka osaa ommella verhon mieleiseksesi.

Aamiainen vuoteeseen arkenakin

Arjen luksus pitää elämän mielenkiintoisena. Tavallisena tiistaiaamunakin aamupuuro maittaa huomattavasti paremmalta, jos sen nauttii sängyssä. Puuron kanssa voi tarjoilla kahvia tai teetä ja kroissantteja erilaisilla hilloilla ja levitteillä. Aikaa ei tarvi varata kiireiseen työaamuun kuin vartti enemmän, mutta silti aamu käynnistyy aivan eri mielentilassa!

Tämän listan avulla löydät varmasti monia asioita, joiden avulla saat kotiisi luksustunnelmaa ja hotellihuoneen henkeä. On hyvä idea myös lähteä hotellihuoneeseen ns. staycationille ja ottaa selvää, mitä kaikkea oman makuuhuoneen sisustukseen voisi hotellihuoneen ideoista kokeilla. Ulkomailta löydät erilaisia ideoita kuin kotimaastamme – mitä tarjoaa vaikkapa New Yorkin tai Vegasin hotellihuone? Erilaiset teemahotellit ovat myös ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.