Skip to content

Syö ravitsevasti, jotta jaksat tehdä taidetta

  • by

Taide ravitsee mieltä, mutta tarvitset silti oikeaa ruokaakin. Ruoka on isossa osassa elämäämme ja  sillä on iso vaikutus terveyteemme ja jaksamiseemme. Ruoan avulla parannat myös henkistä hyvinvointia ja voit saada inspiraatioita sekä itse ruoasta, että ruoanlaitosta. Ruoanlaitto on myös rentouttavaa ja antaa mielelle hyvinvointia. Ruoanlaiton ei tarvitse olla hankalaa ja raskasta, vaan voit tehdä helposti ravitsevaa ja terveellistä ruokaa. Helppoja ratkaisuja terveelliseen ruoanlaittoon on onneksi valtavasti ja voit hyödyntää niitä aina ruokaa laittaessasi.

Marjat ovat todella terveellisiä ja niitä kannattaakin hyödyntää mahdollisuuksien mukaan. Marjoista saat vitamiineja ja energiaa jaksaa taiteen parissa puuhastelua. Marjat ovat helppoja yhdistellä esimerkiksi erilaisten jogurttien, rahkojen, puurojen tai vaikka murojen sekaan. Tuoreita marjoja on saatavissa satokausien aikana, mutta pakastemarjoja voit yleensä ostaa ympäri vuoden. Pakastemarjat ovat helppoja hyödyntää ja niissä on vitamiinit tallessa! Kauniit Iittala lasit ovat kätevä keino mitata oikea määrä marjoja syötäväksi. Lasin läpi näet helposti marjat ja voit nauttia niiden luonnollisesta ulkonästä.

Lämmintä pikkupurtavaa helposti

Vohvelirauta ja voileipägrilli ovat käteviä apuvälineitä, joilla saat helposti hyvää lämmintä ruokaa aikaiseksi. Voit tehdä suosikkiruokiasi ja herkkujasi nopeasti ja vaivattomasti ilman suurempaa kokkaamista. Näin sinulle jää enemmän aikaa taiteelle. Lämpimät voileivät ovat helppo tapa saada energiaa nopeasti ja saat leipien väliin juuri haluamasi täytteet. Lämmittämällä leipäsi, suosikkitäytteesi saavat uudenlaisen makumaailman aikaiseksi ja voit nauttia enemmän tästä kokonaisuudesta.

Pakastepitsa on kaupasta ostettuna hieman tylsä, mutta voit onneksi huoletta tuunata sen täytteitä itse ja lisätä suosikkiherkkujasi. Näin saat nopeasti uudenlaisen, herkullisemman ruoan aikaiseksi ja pääset taas nauttimaan taideharrastuksestasi, ilman että kulutat turhan paljon aikaa kokkaamiseen.