Skip to content

Kodin sisustusesineet viimeistelevät kokonaisuuden

Harkiten ja tarkasti valitut kodin koriste- ja sisustusesineet antavat tilaan viimeisen silauksen, ja sitovat kauniisti yhteen eri elementit, kuten huonekalut, pinnat ja tekstiilit. Toistuvat tai toisiinsa sointuvat värisävyt ja johdonmukaisesti yhtenäistä teemaa seurailevat esineet muodostavat harmonisen kokonaisuuden, jossa kaikki tuntuu olevan vaivattomasti ja luontevasti omalla paikallaan. Erilaisten sisustusesineiden avulla huoneeseen saa virkistävää vaihtelua helposti ja nopeasti, ja esineiden paikkoja vaihtelemalla, tai jotain lisäämällä tai kokonaan poistamalla voi syntyä yllättävänkin huomattavia eroja huoneen henkimään tunnelmaan tai yleisilmeeseen.

Kauniit yksityiskohdat eivät vaadi suurta budjettia

Sisustuksessa saa paljon aikaan myös pienillä rahallisilla panostuksilla. Taloudellisen sisustajan kannattaakin mieluummin panostaa enemmän pitkäaikaisiin hankintoihin kuten lattiamateriaaliin ja huonekaluihin. Sen sijaan kauniita ja tyylikkäitä piensisustusesineitä on löydettävissä helposti myös varsin edullisesti. Esimerkiksi erilaiset taulut, valokuvat ja julisteet ovat helppo ja näyttävä tapa ryhdistää tilaa, ja johdatella katsojan huomio kiinnittymään tiettyihin kohteisiin ja suuntiin. Strategisesti aseteltu vanha, ja ehkä kauniisti hieman vääristäväkin peili voi toistaa vaikkapa ikkunan antamaa valoa, ja näin lisätä huoneeseen tilan tuntua ja avaruutta. Hienot maljakot toimivat paitsi tyhjinä, myös kukkien kanssa, ja elävät leikkokukat tuovat sisustukseen sekä hyvää energiaa että iloa silmälle. Myös kello on klassinen ja aina sopiva lisä sisustukseen. Sekä seinä- että pöytäkelloja on saatavilla kaikkiin mahdollisiin tyyleihin sopivina, ja tietysti oma lukunsa on kellon hyödyllisyys ajan näyttäjänä.

Verkkokaupat tuovat tarjolle laajan valikoiman

Nykypäivän tarjoamat ostosmahdollisuudet ovat netin ja verkkokauppojen myötä lähes rajattomat, ja lähes koko maailman tuotevalikoima on jokaisen ulottuvilla. Laadukkaiden verkkokauppojen tuote-esittelyt mittoineen ja monesta suunnasta otettuine kuvineen tekevät oikean kokoisen ja –näköisen tuotteen löytämisestä helppoa, ja tarvittaessa myös palautus useimmiten onnistuu vaivattomasti. Kevyet ja pienikokoiset esineet, kuten esimerkiksi julisteet, on kätevää valita kaikessa rauhassa netin kautta, ja tilata sen jälkeen mieleiset postitse kotiin. Netin kautta löytyy myös paljon erikoisempia ja erityisen kauniita käyttöesineitä, jotka omaa tehtäväänsä toimittaessaan voivat samalla toimia myös sisustuksellisina elementteinä. Tällainen mahdollisuus pienentää sisustuskustannuksia, sekä vähentää helpottavasti kodin tavaravirtaa.